За нас


Уеб хостинг и Java хостинг доставчик с дългогодишен опит в сферата

ITA Network Solutionsе част от ITA Group International - високо просперираща група от международни компании, създадени през 1990 г. и до момента включва пет компании, които работят в различни бизнес сфери. ITA Group е основно концентрирана в областта на информационните технологии и телекомуникации.

ITA Network Solutions е създадена през 2002г. с цел да предлага споделени хостинг услуги на крайни и корпоративни клиенти, които имат нужда от висококачестен хостинг и 24/7 поддръжка на възможно най-ниска цена. ITA Group направи голяма инвестиция в ITA Network Solutions, за да е сигурна, че клиентите ще получат най-добрата услуга с професионална техника и опитен екип от професионалисти. Ръководството на компанията скоро осъзна, че има пазарна ниша за ниско бюджетен Java хостинг доставчик и се фокусирахме към този вид хостинг услуги като станахме един от първите Java хостинг доставчици на толкова ниска цена. Краткосрочните планове на компанията бяха изпълнени и в момента компанията е един от лидерите на световния пазар на доставчици на Java хостинг услуги.

Нашият екип от професионалисти е трениран да осъществява поддръжка на специализираните Java хостинг услуги и работи без прекъсване, за да гарантира 99% непрекъсваемост на услугата. Екипът по поддръжката работи усилено, за да отговаря на клиентските запитвания възможно най-бързо. В ITA Network Solutions осъзнаваме, че най-добрата реклама е доволният клиент и вярваме в това!